Met dank aan

Deze film had nooit gemaakt kunnen worden zonder alle mensen die er zoveel tijd en energie in gestoken hebben. Dus wij stellen u graag voor aan alle harde werkers die dit project mede mogelijk hebben gemaakt.

Productie


Een film maken vereist een boel organisatie en vooral coördinatie. En zonder de toewijding van deze kanjers was dit project nooit van de grond gekomen.

Jasmijn – Regisseur

Hanneke – Regisseur

Iris – DOP

Sam – Productie leider

Alec – Geluid

Danielle – props

Franci – Catering & overnachting

Janine – Catering & overnachting

Crew

Achter de camera gebeuren een hoop dingen en die worden gedaan door een hoop mensen. Dus om onze waardering te tonen, mogen deze toppers nu ook in de schijnwerpers staan.

Sterre Vermeij

Hi, ik ben Sterre en heb meegeholpen in de crew. Daarbij was ik mede verantwoordelijk voor het klaarleggen van de props, boodschappen doen en boomen. In een hele korte tijd heb ik hele leuke mensen ontmoet en daar ben ik sowieso heel dankbaar voor. Daarnaast ben ik super benieuwd naar het resultaat!

Eva Debeij

Hoi! Mijn naam is Eva en ik was een runner op de filmset van Doorspelen?! Dat hield eigenlijk in dat ik een manusje van alles was. Als er ergens een karweitje gefixt moest worden, had ik een oortje in en werd ik daarop af gestuurd. Ik heb kasten van de ene donkere kelder naar een andere donkere kelder getild, in een busje rondgereden om spullen op te halen, de acteurs gezelschap gehouden tussen de scenes in, de set op en afgeruimd en ga zo maar door. Ik heb me uiterst vermaakt op de set!

Jannah Snoek

Ik vond het super om aan deze productie mee te werken. Van catering tot slaapplaatsen was alles goed voor gezorgd, de cast en crew vond ik erg enthousiast en leuk om mee te werken en ik heb er ook een paar goede connecties aan overgehouden. Ik heb er veel van geleerd over hoe dit soort type productie sets in elkaar steken en het was al met al een goede set ervaring.

Jop Emonts

Ik ben Jop Emonts en ik heb me tijdens de draaidagen bezig gehouden met mijn rol als gaffer wat betekent dat ik me bezig heb gehouden met de belichting. Verder heb ik geholpen met van alles en nog wat binnen de crew.

Daantje Verberne

Hoi hoi! Mijn naam is Daantje, ik ben 19 jaar oud en naast mijn bijrol in de film was ik ook crewlid. Mijn rol hierin lag voornamelijk bij het geluid. Ik wisselde af tussen hoofd-audio en ‘boomer’. Als hoofd-audio was mijn taak het geluid van een scène op te nemen en ervoor te zorgen dat dit goed klonk. Als boomer hield ik de ‘boom’ (= grote microfoon) op de juiste plek.
Ik heb de opname weken heel positief ervaren. Het was heel tof om met crew en cast aan dit project te werken, ik ben ervan overtuigd dat er iets gaafs uit gaat komen.

Meike Breed

Hoii, ik ben Meike, 19 jaar oud en ik speel zowel Marit, een van de volgers, als ben onderdeel van de Crew achter de schermen.

Als Crew was ik vooral bij het geluid aan de gang. Ik zorgde vooral ervoor dat de microfoons het goed deden en dat het geluid van de microfoons goed over kwam naar het apparaat wat al het geluid opnam. Verder hielp ik waar mensen me nodig hadden, beetje vliegende keep. Met mijn minimale ervaring en verstand van film vond ik het heel leuk om te zien en beleven hoe een film opnemen eraan toe gaat. Samen met de rest van de productie, crew en cast waren het tijden die ik niet meer zal vergeten

Jochem van der Meer

Hoii, ik ben Jochem :), en tijdens de film heb ik meegeholpen als crew. Het was een enorm leuke en gezellige ervaring om als groep samen zo’n project te draaien. Ondanks de kou en lange dagen bleef de sfeer er goed in, en anders waren er altijd nog twee hondjes aanwezig die je konden opvrolijken. Als crew heb ik me voornamelijk bezig gehouden met licht en geluid, waarbij er vaak ruimte was om vragen te stellen en dingen uit te proberen. Iedereen die meegeholpen heeft aan de film, zowel crew, productie als acteurs, bedanken voor deze unieke ervaring. Ik kan het aan iedereen aanraden! Ohh jaa, ik heb ook nog wat foto’s gemaakt en bewerkt van de acteurs.

Pien Boodt

Heehoi,
Oorspronkelijk kwam ik naar de set van Doorspelen?! om te helpen bij het ontwerpen van de scenes en te letten op continuiteit. Maar al snel kwam omhoog dat ik niet goed stil kan zitten en het liefst overal mee bezig ben. Ik had enkel ervaring in het theater en nul binnen de filmwereld en heb iedere mogelijkheid om te leren aangepakt! Uiteindelijk heb ik me samen met Daantje en Meike voornamelijk bezig gehouden met het geluid, maar natuurlijk ook met het op/afbouwen van de scenes en het heen en weer verplaatsen van de apparatuur.
Ik heb een ongeloofelijk leuke tijd gehad op en om de set en hoop iedereen weer te zien bij het maken van een volgende! <3

Paul Rötschke

Tijdens de productie heb ik (als facilitair ondersteuner) goed kunnen observeren wat er zo allemaal om mij heen gebeurde. In een relatief korte tijd zag ik een hechte band tussen iedereen ontstaan .. een fijn en warm familiegevoel.
De hele productie zag er professioneel uit en werd goed geleid en begeleid ook de faciliterende zaken er omheen. Ik zag iedereen zichzelf ontwikkelen en in rap tempo van elkaar leren.

Robertjan van Dijk

Bij de productie van Doorspelen?! was ik hielp mee met de geluidstechniek en hielp ik ook met de belichting. Het was geweldig om met zo’n hechte groep te werken en ik heb veel geleerd over de complexiteit van het maken van een film en de nieuwste technologieën en apparatuur. Dit was een geweldige ervaring en ik zou het zeker nog een keer willen doen!

Loes Robben

Sanne van de Moosdijk

Jeltje van Helmond

Maja van der Brand

Bas Waals

Edit

Om een hoop beeldmateriaal om te zetten in een schitterende speelfilm, heb je een ijzersterk team van editors, en special effect specialisten nodig. Dus onze dank gaat ook zeker uit naar deze.  

Hanneke – edit

Iris – edit

Alec – animaties+geluid

Pepijn – Visual effects

Sam – Modeling

Floris – Muziek