Première Doorspelen?!
23-06-2023

Algemene informatie Première Doorspelen?! 23 juni

Planning

Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom om binnen te komen. Bij aankomst wordt er beneden bij de trap gecontroleerd op je kaartje. Na de controle kun je twee verdiepingen omhoog gaan naar de verdieping waar de première plaats zal vinden.

Om 19:30 uur zullen de cast, crew en productie naar boven komen. Ze zullen een kort moment op de rode loper nemen, waarbij er enkele foto’s worden gemaakt. Daarna zullen ze zich bij jullie voegen en samen wachten tot de start van de film.

Om 19:50 uur zal er omgeroepen worden dat iedereen zich naar de zaal mag begeven. Neem plaats op de stoel die overeenkomt met het nummer op je ticket.

Zodra iedereen zit, zullen de lichten uitgaan en wordt de film gestart. Leun achterover en geniet van de film.

De film zal om 21:45 uur eindigen. Na afloop volgt er mogelijk een kort praatje en of foto momentje met de cast en crew voor het doek.

De première eindigt om 22:00 uur en daarna ben je vrij om naar huis te gaan. Je kunt nog napraten in de bioscoop of, als je zin hebt, kun je mee naar de afterparty.

Datum en locatie

Mis onze langverwachte première niet! Op 23 juni 2023 presenteren we onze nieuwste film in Vue Cinema, gelegen aan de Nieuwe Emmasingel 20, 5611 AM Eindhoven, Nederland. Het evenement begint om 19:00 uur, met de filmvertoning om 19:30 uur. Na afloop is er gelegenheid tot een afterparty.

Kom en beleef een onvergetelijke avond vol spanning en emotie. Wees op tijd en geniet van de première van onze nieuwste film!

Dresscode en foto’s

Bij de première van “Doorspelen?!” hebben een speciaal thema voor deze avond gekozen: gala.

Bij aankomst op de locatie zal er een rode loper liggen waar je kunt poseren voor een foto. Het is een perfect moment om je mooi aan te kleden en jezelf even in de schijnwerpers te zetten.

De première van “Doorspelen?!” belooft een gezellige en bijzondere avond te worden, vol emotie en plezier. We kijken ernaar uit om deze speciale gelegenheid met jou te delen.

Afterparty


Na de première nodigen wij je uit voor onze afterparty bij E.S.V Demos. Hier kun je genieten van muziek, een drankje en later op de avond zal er ook wat lekkers zijn. Sluit je bij ons aan en vier mee hoe geweldig dit project was en een prachtige première.

Première tickets

Er zijn twee ticketopties beschikbaar, zodat je zelf kunt kiezen welke het beste bij jou past.

Een premièreticket kost €19,50. Dit ticket biedt toegang tot de première, een glas bubbels en de gezelligheid die we samenbrengen.

Dit ticket kost €24,50 en geeft toegang tot zowel de première als de afterparty. Dit is inclusief 4 consumpties.

Tickets zijn uitverkocht Ik wil de film graag zien